Teine päev (I am not a pussy)

Täna on minu tissiopile järgnev päev. Ootasin hommikul kannatlikult arsti ja õe visiiti. Jah, nii kannatlikult, et kell 6.30 ronisin pesema ja paljastasin esimest korda oma rinnad. Päris hea tunne oli, sest sain selle pitsitava rinnahoidja kasvõi korraks eemaldatud. Vaatepilt on üsna kole ja rinnad nii punnis nagu tahaksid plahvatada. Ma tean, kõik on mööduv…

Pesin ennast ära, õde pani uued plaastrid haavadele ja arst vaatas tissid üle. Hindas tema vaatepilti suurepäraseks. No eks tuleb siis uskuda, et see koledus on normaalne. Aga kokkuvõtvalt oli enesetunne päris hea. Nii hea, et panin riidesse ja teatasin õdedele, et lahkun.

Jõudsin õnnelikult koju, jõin kohvi ja tõttasin lõunast juba tööle. Jah, lugesite õigesti, sest ma ei ole pussy (nii ma endale ütlesin). Ega mul muidugi töö mingisuguste kangide tõstmist ka hõlma, lihtsalt istun vaikselt arvuti taga ja sellega tulin suurepäraselt toime. Käsi ei saa lihtsalt väga kõrgele tõsta ning vahest rinnus pitsitab. Muidu on täitsa okei. Õppisin isegi auto rooli keerama hoides üksnes selle alumisest osast. Pöördeid teen muidugi teosammul…et kui juhtud ühe aeglaselt pöörava auto taga sõitma, siis see olen mina 😉

Püüan täna veel pesema minna ja siis magama ära. Eks näis, mis uus päev toob…uusi väljakutseid? No seda kindlasti, sest pean homme lapse lasteaeda viima ja siis ripsmehooldusesse jõudma ja pärast seda tööle. Püüan oma ülakeha võimalikult liikumatuna hoida, sest pole ma mitte kunagi nii tugevalt tundnud oma rinnalihaseid liikumas. Kuid mu ämmaemand mulle kord sünnitusel ütles, et naised on tugevad ja seda nad ka on. Iga päevaga saab ainult kergemaks minna.

P S Jagaks pilte ka aga midagi esteetiliselt kaunist pole hetkel jagada 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s