Päevad on sassi läinud 😀

1BE2E5FA-E62C-4C27-9B2C-BD08C204AA9E

 

Jõudsin täna ühe pildikese klõpsata autos kui tööle sõitsin. Võib öelda, et elan, kuid päris normaalne see elu ei ole. Operatsioonist on möödas kolm päeva.

Ma võiks öelda, et igapäevatoimetused on aeganõudvad ja kordades tüütumad, kuid teostatavad. Lapsega on meil õnneks tore koostöö ja tema juba teab, et seni kuni arstionu pole veel emmet terveks tunnistanud, tuleb olla tubli ja iseseisev ja seda ta ka on. Teeb ja toimetab aktiivselt. Isegi mõni pubekas ei saa nii paljude asjadega hakkama kui minu peaaegu et kolmene 😀

Rindade pesemine ja haavade puhastamine ning plaasterdamine on veel üsna tülikas ettevõtmine ning rinnad on nagu kaks hiiglaslikku pommi, mis võivad iga kell plahvatada, kuid elan üle. Püüan õhtul haavadele õhku anda ja neid ilusti puhastada.

Täna olen natukene murelik, sest paremasse rinda lööb teatud liigutusi tehes terava valu ja ma tegelikult ei ole väga teadlik sellest, missugusel hetkel ma peaksin päkkade välkudes arsti juurde jooksma. Arvan, et tegin endale väheke liiga hommikul tõustes. No see kuradi äratuskell lihtsalt tekitab minus automaatrefleksi püsti hüpata ja see vaigistada. See püsti hüppamine ei mõjunud kohe üldse hästi.

Niisiis, olen natukene mures, sest mul on tunne, et see põletav valu lööb iga kord paremasse rinda kui ma natukene liigutan. Ootan juba õhtut, et saaksin pessu minna ja kontrollida, et kõik on korras, kuigi ma ei tea, mida see korras täpsemalt tähendab. Mul on lihtsalt tunne, et paistetus on hullemaks läinud, sest rinnahoidja pitsitab meeletult. Mul on isegi väikene kiusatus minna tööl wc-sse ja see rinnahoidja ära rebida. Eks näis…

Aga vaatame tänase päeva helgemat külge. Leidsin hansapostist sellise kuulutuse. Kas tõesti jagatakse tasuta asju? 😂

18BBF579-01B2-4FC1-A9FE-8D1C0EFBD254

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s