Tallinna look

Sellest tuleb ilmselt üks pisemat sorti postitus aga no ma pean sellest kirjutama. Kes veel ei tea, siis ma olen Tartust pärit ja enne pealinna daami karjääri, nautisin ma elu maal 😀

Niisiis, tulin Tallinnasse ja mõned asjad muutusid ning mõned mitte. Üks asi, mis kindlasti muutus oli minu käitumine liikluses. Kui ma olin enne üsna rahulik juht, siis nüüd tahaksin ma vahest oma juuksed liikluses olles peast kiskuda. Lihtsalt võimatu on ju tööle jõuda õigeks ajaks!!! Ja ma ei saa varem liikuma hakata, sest vastasel juhul peaksin oma lapse jätma lasteaia ukse taha ootama ja no see vist ei ole päris õige…🤔

Ilmselt on neid asju veel, mis Tallinnas minu elus muutusid, kuid kes neid enam mäletab. Kõigest aastake on ju möödas! 😀 Aga kindlasti ei ole minu riietumisstiil muutunud…Seda rohkem olin ma üllatunud kui minu elukaaslase noorem vend minu käest hiljuti küsis: “Kas Sa riietud nüüd nagu tallinnlane?”

Emmm…mida see veel tähendab? Ma ei ole märganud, et Tallinnas inimestel mingisugune eriline stiil oleks, vähemasti selline, mis meid Tartust eristaks aga just Tallinna stiiliks ristis minu elukaaslase vend selle riietuse:

D4994E2A-44F9-4D8D-A377-7DD920176CA1

Kui see on Tallinna look, siis tunnen uhkust, et olen lõpuks sulandunud massi 😂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s