Kas li**imajad on veel olemas?

Sellise küsimuse esitas mulle veel hiljuti üks vanema generatsiooni esindaja. Ma olin kergelt šokis. Emmm…ilmselt kindlasti on aga ma kipun arvama, et tänapäeva Interneti ajastul on lihtsam ennast ise Internetis turustada. Ja huvi pärast viskasin pilgu ühele Eesti tuntud saidile (jätan nime siinkohal mainimata).

Ja peab ütlema, et seksitööstuse turg on parajalt küllastunud. Kuulutusi leidub nii naine – meest kui ka mees – naist rubriikides ning samuti on hinnad sellised, et minu rahakott hakkaks suurest kurvastusest värisema.

Kuid ärge saage valesti aru. Ei mõista mina kedagi hukka ega kiida ka takka. Olen eestlaslikult neutraalne sel teemal ja pigem on mul selle vastu selline sportlik huvi. Olen nimelt Tartu Ülikoolis õppinud sotsiaaltöö ja -poliitika erialal ja oman bakalaureusekraadi. Viimasest tulenevalt on mind alati paelunud erinevad äärmuslikud teemad nagu narkomaania, prostitutsioon, inimkaubandus, erinevad psühhiaatrilised haigused nagu skisofreenia jne. Jah, olen üks imelik inimene ikka 😀 aga no mulle kohe meeldib see teistmoodi ja äärmuslik maailm. See osa maailmast, mis on turvalisele keskklassile nähtamatu, kuid mida me siiski võime kutsuda eluks.

Lugesin kunagi seesuguseid raamatuid nagu “Vaikijate hääled”. Minu teada on neid olemas kaks osa, millest üks räägib perevägivallast ja teine prostitutsioonist. Tegemist on Eestis läbi viidud uuringutega ning nende raamatute vahelt võib leida ka intervjuud reaalsete inimestega. Minu jaoks oli see kõik põnev! Raamatud annavad ülevaate intervjueeritavate elukäigust ja sul on võimalus analüüsida, miks asjad on nii nagu need on.

Ma usun, et samasuguseid inimesi, keda need teemad köidavad, leidub veelgi. Et kui huvi on, siis otsi raamatud ülesse ja kui soovid, siis võin jagada igasuguseid erinevaid linke 😀 Aga täna tuli mul üks tore mõte. Ma veel ei tea kui teostatav see on aga teen proovi. Kirjutan täna mõnele inimesele, kelle kontaktid on Internetis saadaval ja proovin teha väikese online Intervjuu mōne seksitöötajaga, sest minul on igatahes palju küsimusi selles osas, et kuidas see kõik algas, kes on need kliendid, kui palju nad tegelikult teenivad jne. Ma veel ei tea kui kerge on kedagi nõusse saada aga annan oma parima 🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s