Sain intervjuu *

Ma tahtsin lihtsalt kirjutada ja anda teada, et ma sain intervjuu, mille jahile ma täna läksin. Loe palun minu eelmist postitust aga lühidalt siis niipalju, et sain täna Interneti vahendusel vestelda pikemalt ühe naisterahvaga, kes on tegutsenud niiöelda seksuaalteenuste pakkujana juba kolm aastat.

Ma olen ise väga üllatunud, et sain nii kiiresti võhivõõraga suvalise portaali kaudu jutule. Meie vestlus oli avatud ja siiras ning minu jaoks huvitav ja loodan, et ka intervjueeritav tundis, et saab kellelegi oma tegevuse sisu avada ja murekohtadest rääkida.

Kuna me vestlesime sotsiaalmeedia vahendusel, siis oleks mul vaja kogu meie jutt normaalsesse vormi panna ja ma ei hakka lubama, et seda veel täna teen, sest lõpetan oma töise vahetuse alles 22.00, kuid püüan hiljemalt homme teid kogu selle informatsiooniga üle valada.

Olge seniks tublid!😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s