Asjade korjaja

Vahest mulle tundub, et minu põhiroll kodus on korjata ülesse asju ning panna neid õigele kohale. No ausalt! Ja need asjad ei ole ainult lapse asjad, vaid mehel on samasugune komme kõike endast maha vedelema jätta. Ja me oleme sellest rääkinud aga ju ma pole piisavalt veenev olnud ja teinud piisavalt hästi selgeks, kuidas ma seda vihkan.

Kodus ma justkui digimuutun ja mul on kahe käe asemel hoopis 8 kombitsat. Sokid maas, trennikott vales kohas, jalanõud kappi panemata, pusle elutoa laua peal, taldrikud köögikapil jne. Ma lihtsalt korjan ja korjan. Sellest nimekirjast jäid lapse asjad üldse välja, sest neid on nii umbes miljon ja need on alati vales kohas. Olen viimasel ajal hakanud nagu papagoi lapsele korrutama: “Palun pane … ära” Ma isegi ei tea kumb väsitavam on, kas see pidev korrutamine või füüsiline korjamine.

Mulle tundub see aga justkui igavene protsess. Töö ei saa mitte kunagi otsa! Kuidas Teil kodus on? Jagage kogemusi 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s